Implicare în comunitate

Implicare în comunitate

Fii îngerul unui bătrân

Am creat programul "Fii îngerul unui bătrân" prin colaborare cu Fundația Principesa Margareta și am sprijinit astfel, cu ajutorul clienților noștri, persoanele afectate de singurătate, griji materiale și bătrânețe. Clienții care doresc să ofere bucurie și speranță celor mai puțin norocoși, pot dona un meniu de prânz în restaurantele Grupului City Grill. Astfel, cu ajutorul voluntarilor vom asigura o masă caldă cu adevărat necesară pentru bătrânii neputincioși.


Andrei Rosu
Susținem campionii care doboară recorduri!

Suntem alături de Andrei Roșu, primul român care a dus la bun sfârșit cursa de 566 de km de la Cercul Polar. Deținător al mai multor recorduri naționale de alergare pe șosea, Andrei a reușit să ofere mândrie românilor și a obținut un loc în Guiness Book, devenind primul om din lume care a alergat 7 maratoane și 7 ultramaratoane pe cele 7 continente în 582 de zile!


Iulian Rotariu
Sprijinim gesturile cu adevărat nobile

Iulian Rotariu, pompierul care a alergat la o temperatură de peste 40℃, prin deșertul Gobi, a trecut linia de sosire cu scopul de a a-i ajuta pe copiii cu autism din centrul „Autism Botoșani”.


Hope & Homes for Children
Îndulcim și dăruim în același timp

La Restaurantul Hanu’ lui Manuc, tortul de ciocolată neagră cu vișine alcoolizate îndulcește pe oricine, iar fiecare porție comandată aduce câte 1 leu Fundației Hope and Homes for Children. Astfel, copiii vulnerabili ai Românei pot rămâne alături de familiile lor.


Flori pentru suflet
Cu drag oferim flori pentru suflet

Împreună cu Fundația Principesa Margareta celebrăm în fiecare an la Hanu’ Berarilor "Flori pentru Suflet". Cu alte cuvinte, oferim flori și felicitări clienților peste 65 de ani și celebrăm împreună pofta de viață la toate vârstele.


Workshops
Vreau să fiu mare

Duminica, în restaurantele Grupului City Grill, distracția și creativitatea fac legea, iar copiii deprind tainele ospătăriei, bucătăriei, pizzeriei sau coptului de plăcinte.


Sprijinim educația copiilor din satele românești

Copiii din satele românești au nevoie să se bucure de experiența transformatoare a unei cărți citite de plăcere, așa că pentru fiecare 10 lei donați către Asociația Curtea Veche, ajutăm un copil din mediul rural să se integreze în programul național de lectură “Cărțile copilăriei”.

Opinii? Sugestii?
Citygrill te ascultă!
0731 49.18.49
office@citygrill.roAbonare newsletterCity Grill Group
Implicare în comunitate
Cookies
Franciză
Noul Pescăruș
Portofoliu
Recunoaștere
Termeni și condiții
Termeni și condiții utilizare site
Misiune, viziune, valori

Rezervări

Căutăm parteneri
Grupul City Grill caută locații cu
potențial pentru noi restaurante.

octav.dura@citygrill.ro

Căutăm furnizori
Grupul City Grill caută furnizori de
produse alimentare de calitate.

paul.iftode@citygrill.ro

Franciză
Dorești să investești
într-o afacere la cheie?

Află mai multe
comunitate cookies franciza noul pescarus portofoliu recunoastere termeni si conditii termeni si conditii utilizare site valori