Noul Pescăruș

Noul Pescăruș

Să fie de vină parcul sau poate să fie de vină lacul... ceva din ADNul Pescărușului îl face să caute mereu modernitatea izvorâtă din tradiție. Așa se face că în primăvara aceasta s-a primenit cu o amenajare interioară nouă, cu un Chef nou și evident cu un nou meniu.

Celebrul arhitect și designer, Mihai Popescu, a acceptat provocarea de a regândi spațiul interior al restaurantului. Plecând de la conceptul fondator al locației, acela de bucătărie bucureșteană, acesta a reinterpretat prin amenajare atmosfera unei sufragerii bucureștene. O sufragerie atemporală, un loc de masă și petreceri din casele cu ștaif ale capitalei, un loc confortabil, cu o eleganță intimă și deschidere spre conversație.

Piesa centrală a amenajării este reinterpretarea candelabrului original al restaurantului prin descompunere. Senzația de infinitate și magic este extrem de prezentă punând, astfel, în valoare istoria și încărcătura emoțională a spațiului. Combinarea elementelor moderne de mobilier cu piese antice și autentice oferă valoare contextului și reprezintă o invitație la imaginație.

Tot o provocare a acceptat și nu mai puțin celebrul Chef Henrik Sebok atunci când a preluat timona bucătăriei de la Pescăruș. Noul meniu este un compendium de creativitate și tehnică culinară izvorâte din obiceiurile gastronomice contemporane ale bucureștenilor. Remarcabilă este știința Chef-ului de a combina arome și ingrediente din întreaga lume cu produse locale iconice, reușind, astfel, să dea noilor preparate o personalitate unică ce înglobează în fiecare îmbucătură o adevărată plimbare printr-o cultură gastronomică incredibilă.

În centrul universului noului meniu se află, evident, peștele, dar un motiv întemeiat de a lua masa la Pescăruș îl constituie în egală măsură și aperitivele, salatele sau excepționalele produse din carne.

Noul Pescăruș este o invitație la respiro, la răsfăț, la redescoperire.

Opinii? Sugestii?
Citygrill te ascultă!
0731 49.18.49
office@citygrill.roAbonare newsletterCity Grill Group
Implicare în comunitate
Cookies
Franciză
Noul Pescăruș
Portofoliu
Recunoaștere
Termeni și condiții
Termeni și condiții utilizare site
Misiune, viziune, valori

Rezervări

Căutăm parteneri
Grupul City Grill caută locații cu
potențial pentru noi restaurante.

octav.dura@citygrill.ro

Căutăm furnizori
Grupul City Grill caută furnizori de
produse alimentare de calitate.

paul.iftode@citygrill.ro

Franciză
Dorești să investești
într-o afacere la cheie?

Află mai multe
comunitate cookies franciza noul pescarus portofoliu recunoastere termeni si conditii termeni si conditii utilizare site valori