Portofoliul Grupului City Grill

Portofoliul Grupului City GrillCity Grill este un omagiu adus restaurantului din Micul Paris, plecat la originile sale din bucătăria tradițională, filtrat mai apoi de influențele diverselor timpuri: de la bucătăria orientală la cea nemțească, iar mai apoi la cea franțuzească, ajunge la o bucătărie urbană cu influențe cosmpolite, dar care păstrează accentele tradiționalismului originar.
Dincolo de aspect și atmosferă, meniurile sunt bogate în preparate tradiționale redescoperite de către Chef Dan Țonescu. Astfel, bucătăria românească se aliniază tendințelor culinare tradiționale.
Primul dintre restaurante a fost inaugurat în 2004, City Grill Primăverii. Astăzi în portofoliul brandului există 4 locații: CityGrill Primăverii, CityGrill Covaci, CityGrill Floreasca și City Grill Băneasa.

Vizitează site-ul City GrillÎn 2005 se dechide prima cafenea, City Café Charles de Gaulle, urmând până în 2012 City Café Terminal Schengen și City Café City Gate. Aceste locații sunt îmbietoare încă de când le calci pragul și te răsfață cu un miros inconfundabil de cafea aromată, dar și cu o atmosferă relaxantă și prietenoasă. Pe lângă savuroasele preparate din cafea, în meniuri se găsesc și salate, paste, supe și înghețată sau chiar prăjiuri făcute în laboratorul propriu.

Vizitează site-ul City CafeÎn 2009 se deschide primul restaurant de tip berărie, Hanu' Berarilor Casa Oprea Soare, iar în 2011 Hanu' Berarilor Casa Elena Lupescu. Cele două restaurante sunt găzduite de clădiri monument, unde voia bună și bucatele alese sunt vedetele meniului. Specialitățile tradiționale românești, stropite cu bere rece din belșug, într-un decor încărcat de istorie, reușesc să ofere un plus atât pentru o cină între prieteni, cât și pentru un prânz de afaceri sau o ocazie specială.

Vizitează site-ul Hanu' BerarilorÎn 2006 Caru' cu bere intră în portofoliul companiei și rămâne până astăzi un loc încărcat de tradiție și culoare, unde fiecare obiect spune o poveste. Spiritul petrecerilor de altădată și exuberanța Bucureștiului de la începutul secolului al XX-lea reușesc să scoată în evidență meniul cu specialități din bucătăria românească, cât și cu preparate din bucătăria internațională.

Vizitează site-ul Caru' cu bereÎn 2007 este inaugurat primul restaurant, Trattoria Buongiorno Victoriei, iar până în 2014 s-au mai deschis încă 4 noi locații: Trattoria Buongiorno Băneasa, Trattoria Buongiorno Terminal Schengen, Trattoria Buongiorno Primăverii și Trattoria Buongiorno Lido. Cel mai recent restaurant deschis este Trattoria Buongiorno Centrul Istoric. Astfel, în mijlocul Bucureștiului, se aduce un pic din Italia prin preparate gătite cu măiestrie precum fructele de mare, pizza la cuptorul cu lemne și delicioasele paste de casă.

Vizitează site-ul Trattoria BuongiornoCelebrul Restaurant Pescăruș din Herăstrău a intrat în Grupul City Grill în ianuarie 2015 și a devenit locația cu preparate culinare alese pe sprânceană, cu vinuri de soi și cu o orchestră care încinge fiecare horă. Astfel, cel mai nou restaurant vechi din București, devine cuibul cu voie bună presărat cu șarm istoric.

Vizitează site-ul PescărușRestaurantul Hanu’ lui Manuc face parte din Grupul City Grill din iulie 2015. Situat în curtea celui mai vechi han din Europa, în partea stângă, restaurantul oferă o fuziune unică de tradițional și de modern, atât la nivel arhitectonic, cât și culinar. Totodată, oferind o locație polivalentă în care grădina, ceardacul, salonul de la etaj și crama din pivnițe reușesc să se împletească cu orice eveniment.

Vizitează site-ul Hanu' lui Manuc

Opinii? Sugestii?
Citygrill te ascultă!
0731 49.18.49
office@citygrill.roAbonare newsletterCity Grill Group
Implicare în comunitate
Cookies
Franciză
Noul Pescăruș
Portofoliu
Recunoaștere
Termeni și condiții
Termeni și condiții utilizare site
Misiune, viziune, valori

Rezervări

Căutăm parteneri
Grupul City Grill caută locații cu
potențial pentru noi restaurante.

octav.dura@citygrill.ro

Căutăm furnizori
Grupul City Grill caută furnizori de
produse alimentare de calitate.

paul.iftode@citygrill.ro

Franciză
Dorești să investești
într-o afacere la cheie?

Află mai multe
comunitate cookies franciza noul pescarus portofoliu recunoastere termeni si conditii termeni si conditii utilizare site valori