Despre noi • Portofoliu • Premii | Franciza • Cariere • Out4Food • Știri |
City Grill este un omagiu adus restaurantului din Micul Paris, plecat la originile sale din bucătăria tradițională, filtrat mai apoi de influențele diverselor timpuri: de la bucătăria orientală la cea nemțească, iar mai apoi la cea franțuzească, ajunge la o bucătărie urbană cu influențe cosmpolite, dar care păstrează accentele tradiționalismului originar. În 2005 se dechide prima cafenea, City Café Charles de Gaulle, urmând până în 2012 City Café Terminal Schengen și City Café City Gate. Aceste locații sunt îmbietoare încă de când le calci pragul și te răsfață cu un miros inconfundabil de cafea aromată, dar și cu o atmosferă relaxantă și prietenoasă. Pe lângă savuroasele preparate din cafea, în meniuri se găsesc și salate, paste, supe și înghețată sau chiar prăjiuri făcute în laboratorul propriu. În 2009 se deschide primul restaurant de tip berărie, Hanu' Berarilor Casa Oprea Soare, iar în 2011 Hanu' Berarilor Casa Elena Lupescu. Cele două restaurante sunt găzduite de clădiri monument, unde voia bună și bucatele alese sunt vedetele meniului. Specialitățile tradiționale românești, stropite cu bere rece din belșug, într-un decor încărcat de istorie, reușesc să ofere un plus atât pentru o cină între prieteni, cât și pentru un prânz de afaceri sau o ocazie specială. În 2006 Caru' cu bere intră în portofoliul companiei și rămâne până astăzi un loc încărcat de tradiție și culoare, unde fiecare obiect spune o poveste. Spiritul petrecerilor de altădată și exuberanța Bucureștiului de la începutul secolului al XX-lea reușesc să scoată în evidență meniul cu specialități din bucătăria românească, cât și cu preparate din bucătăria internațională. În 2007 este inaugurat primul restaurant, Trattoria Buongiorno Victoriei, iar până în 2014 s-au mai deschis încă 4 noi locații: Trattoria Buongiorno Băneasa, Trattoria Buongiorno Terminal Schengen, Trattoria Buongiorno Primăverii și Trattoria Buongiorno Lido. Cel mai recent restaurant deschis este Trattoria Buongiorno Centrul Istoric. Astfel, în mijlocul Bucureștiului, se aduce un pic din Italia prin preparate gătite cu măiestrie precum fructele de mare, pizza la cuptorul cu lemne și delicioasele paste de casă. Celebrul Restaurant Pescăruș din Herăstrău a intrat în Grupul City Grill în ianuarie 2015 și a devenit locația cu preparate culinare alese pe sprânceană, cu vinuri de soi și cu o orchestră care încinge fiecare horă. Astfel, cel mai nou restaurant vechi din București, devine cuibul cu voie bună presărat cu șarm istoric. Restaurantul Hanu’ lui Manuc face parte din Grupul City Grill din iulie 2015. Situat în curtea celui mai vechi han din Europa, în partea stângă, restaurantul oferă o fuziune unică de tradițional și de modern, atât la nivel arhitectonic, cât și culinar. Totodată, oferind o locație polivalentă în care grădina, ceardacul, salonul de la etaj și crama din pivnițe reușesc să se împletească cu orice eveniment. |
Abonare newsletter
|
Căutăm parteneri Grupul City Grill caută locații cu potențial pentru noi restaurante. octav.dura@citygrill.ro |
Căutăm furnizori Grupul City Grill caută furnizori de produse alimentare de calitate. paul.iftode@citygrill.ro |
Franciză Dorești să investești într-o afacere la cheie? Află mai multe |