Termeni și condiții

Termeni și condiții

Termeni și condiții

Angajăm oameni care vor mai mult decât o meserie, căutăm colegi care să își dorească o profesie. Pentru că în cadrul companiei noastre ne dorim să facem performanță din profesiile noastre și ducem profesionalismul la rang de artă. Dacă vrei să fii parte din succesul echipei City Grill, poți aplica pentru următoarele roluri, indiferent dacă ai sau nu experiență: bucătar, ospătar, hostess, barman. Datele tale vor fi introduse în baza noastră de date și vor fi analizate înaintea fiecărui proces de recrutare si de aceea, dorim sa va prezentam urmatorii:

Potrivit prevederilor legale din Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Legea nr. 506/2004 privind preluarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, prin participarea ta la campania noastra de recrutare personal, avem obligatia de a administra in conditii optime de siguranta si numai in scopurile legale specificate, datele cu caracter personal pe care ni le vei furniza. SCOPUL colectarii datelor personale si profesionale consta in selectia si recrutarea personalului in vederea unei posibile colaborari. In acest sens, in urma aplicarii pe care o vei face pe site-ul nostru, urmeaza sa analizam si sa selectam persoanele in privinta carora consideram ca detin aptitudinile si competentele necesare echipei noastre.

Echipa City Grill doreşte să protejeze dreptul la intimitate şi la imagine al utilizatorilor site-ului. De aceea, ne propunem să iti oferim o experienţă online sigură, care să nu iti afecteze viaţa personală. Asadar, depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informaţiile pe care le vei introduce în baza noastră de date sunt folosite doar în scopul mentionat mai sus.

De asemenea, dorim sa te informam ca prin furnizarea acestor date cu carcater personal, iti exprimi acordul in mod expres pentru prelucrarea si stocarea acestora. Informatiile trasmise de tine sunt confidentiale si sunt destinate utilizarii de catre operator si nu vor fi comunicate tertilor, iar utilizarea datelor cu caracter personal de catre City Grill este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Cu toate acestea, vom putea divulga aceste date ori de cate ori legea o impune, sau in situatia in care acest demers este necesar pentru a ne permite exercitarea drepturilor prevazute de lege in favoarea noastra, pentru a actiona in justitie contra oricarei activitati ilegale, sau pentru a proteja sanatatea oricarei persoane.

In acest sens insa, echipa City Grill doreste sa iti aduca la cunostinta drepturile tale in ceea ce priveste furnizarea acestor date cu caracter personal. Astfel, trebuie sa stii ca iti poti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi: dreptul de a-ti accesa datele cu caracter personal, dreptul de a solicita rectificarea, stergerea sau blocarea corespunzatoare a datelor tale cu caracter personal; dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unor decizii individuale automate (decizii automate bazate pe prelucrarea datelor prin mijloace automate, in scopul de a evalua anumite aspecte personale), dreptul de a te adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor tale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Pentru exercitarea acestor drepturi, te vei putea adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la office@citygrill.ro.

Avand in vedere cele prezentate mai sus, te asteptam sa ne trimiteti CV-ul dvs. pe site-ul nostru si sa devii parte a echipei noastre.

Opinii? Sugestii?
Citygrill te ascultă!
0731 49.18.49
office@citygrill.roAbonare newsletterCity Grill Group
Implicare în comunitate
Cookies
Franciză
Noul Pescăruș
Portofoliu
Recunoaștere
Termeni și condiții
Termeni și condiții utilizare site
Misiune, viziune, valori

Rezervări

Căutăm parteneri
Grupul City Grill caută locații cu
potențial pentru noi restaurante.

octav.dura@citygrill.ro

Căutăm furnizori
Grupul City Grill caută furnizori de
produse alimentare de calitate.

paul.iftode@citygrill.ro

Franciză
Dorești să investești
într-o afacere la cheie?

Află mai multe
comunitate cookies franciza noul pescarus portofoliu recunoastere termeni si conditii termeni si conditii utilizare site valori